Hamam massage

Een heerlijke scrubmassage met zeepbellen

Hamam betekent een warme plek waar water in overvloed stroomt. Na het scrubben van het lichaam begint het zeep-ritueel met speciale olijvenzeep in een zeepzak. Het inzepen met lange halen en zachte knedingen wordt afgewisseld met drukpuntmassage.

De onderdelen

  • 1. Een volledige scrub: de huid wordt stevig ingewreven waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Met een speciale scrub-handschoen wordt het lichaam stevig gemasseerd waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

  • 2. Het inzeep-ritueel: Vervolgens wordt het lichaam heerlijk ingezeept volgens de Hamam-traditie: Met de zeepzak en speciale schuimzeep wordt het lichaam vervolgens verwend met een zeepmassage.

  • 3. Afsluiting: Als afsluiting wordt het lichaam gemasseerd met warme olie. Na de Hamam massage is de huid grondig schoon. Gaat u op vakantie naar de zon of onder de zonnebank? Dan wordt u na de Hamam behandeling egaler bruin en behoud u langer uw teint. Door het gebruik van de juiste zeep is deze massage geschikt voor ieder huidtype, ook voor de probleemhuid.