× I.v.m. het Coronavirus is Hotstone Hoogland op dit moment nog niet open.

Hamam massage

Een heerlijke scrubmassage met zeepbellen

Hamam betekent een warme plek waar water in overvloed stroomt. Na het scrubben van het lichaam begint het zeep-ritueel met speciale olijvenzeep in een zeepzak. Het inzepen met lange halen en zachte knedingen wordt afgewisseld met drukpuntmassage.

De onderdelen

  • 1. Een volledige scrub: de huid wordt stevig ingewreven waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Met een speciale scrub-handschoen wordt het lichaam stevig gemasseerd waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

  • 2. Het inzeep-ritueel: Vervolgens wordt het lichaam heerlijk ingezeept volgens de Hamam-traditie: Met de zeepzak en speciale schuimzeep wordt het lichaam vervolgens verwend met een zeepmassage.

  • 3. Afsluiting: Als afsluiting wordt het lichaam gemasseerd met warme olie. Na de Hamam massage is de huid grondig schoon. Gaat u op vakantie naar de zon of onder de zonnebank? Dan wordt u na de Hamam behandeling egaler bruin en behoud u langer uw teint. Door het gebruik van de juiste zeep is deze massage geschikt voor ieder huidtype, ook voor de probleemhuid.