× I.v.m. het Coronavirus is Hotstone Hoogland op dit moment nog niet open.

Hotstone massage

Een intense warmte massage

Hotstone massage therapie is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Hete stenen?

Bij hotstone massages worden speciaal geselecteerde basaltstenen gebruikt. Deze lavastenen zijn vanuit de bergen in de loop van de tijd in zee of een rivierbedding terechtgekomen en daar door de natuur gepolijst. Behalve glad en vlak zijn ze ook sterk vanwege een hoog ijzer- en magnesiumgehalte. Basaltstenen houden door hun compactheid bovendien lang warmte vast. Voor de behandeling worden ze opgewarmd in een speciale heater met water. De hitte ( 45 graden celcius ) en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. Na een legging van de hotstones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Hotstone massage zorgt voor een diepe ontspanning en ontgiftiging.


Wat doet een hotstone massage met je?

Hotstone massage stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de hotstone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieen harmoniseert. Tenslotte is de hotstone massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen.