× I.v.m. het Coronavirus is Hotstone Hoogland op dit moment nog niet open.

Reiki

Universele energie

Reiki is een eeuwenoude methode om te werken met de universele energie. In deze vorm wordt de energie doorgegeven via de handen d.m.v. oplegging. Het japanse woord voor Reiki betekent "universele levenskracht."

reiki

Privacy & duur

Er is geen sprake van massage en de therapeut respecteert ieders privacy. De kleding wordt altijd aangehouden. De Reiki-energie gaat door alles heen. Bij een Reiki behandeling zit de ontvanger meestal op een stoel of ligt op een behandeltafel. Een volledige Reiki-sessie duurt gemiddeld een uur. Korter is ook mogelijk.


Het resultaat

Het resultaat kan anders zijn dan men verwacht, want de energie heelt de oorzaak, niet het gevolg. Een voorbeeld hiervan is hoofdpijn waarvan de oorzaak b.v. in de darmen zit. In zo'n geval kan de hoofdpijn aanhouden na een Reiki behandeling, maar blijken de darmen beter te gaan werken, waardoor de hoofdpijn in een later stadium wel kan wegtrekken. Vooral bij spanning en stress kan Reiki zeer positief werken. In geval van twijfel, raadpleeg dan altijd een arts. Een Reikibehandeling kan alleen de behandeling van een arts ondersteunen, niet vervangen!

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.